Khairuddin kävi kovaa taistelua podiumsijoituksesta

06/05/2012

AirAsia-SIC-Ajo -tiimin KTM-kuljettaja Zulfahmi Khairuddin ajoi uransa tähän mennessä upeimman MM-osakilpailun Estorilin radalla Portugalissa.
Khairuddin taisteli loppuun asti podiumsijoituksesta, viagra joka jäi tällä kertaa vielä harmittavan lähelle. Fahmi sijoittui Moto3-luokan kauden kolmannessa MM-osakilpailussa neljänneksi vain 1, and 157 sekuntia kolmannesta sijasta ja espanjalaisesta Luis Salomista jääneenä.
Sijoituksellaan jälleen malesialaista road racing-historiaa tehnyt Khairuddin lähti päätöskierrokselle kolmannelta sijalta, illness mutta pieni ajovirhe kostautui, eikä Salom jättänyt sitä rankaisematta.
– Tietenkin tuo virhe harmittaa, mutta ei muuta kuin jatketaan hyvää työntekoa. Minulla on hyvä fiilis pyörään, joka kehittyy koko ajan. Täysillä eteenpäin, korosti Khairuddin.
Tiimipäällikkö Aki Ajo oli todella ylpeä Kahiruddinin vahvasta esityksestä läpi GP-viikonvaihteen.
– Aivan mahtava suoritus. Ok, nyt se ensimmäinen podium jäi harmittavan lähellä, mutta kaikki ajallaan. Olen varma siitä, että Fahmille on tulossa niitä podiumsijoituksia vielä useampiakin.
Kilpailun kärjessä oman taisteluparinsa muodostivat saksalainen Sandro Cortese ja espanjalainen Maverick Vinales. KTM:n tehdastiimissä kilpaileva Cortese hoiti sen edukseen 55 tuhannesosan turvin siirtyen samalla MM-sarjan kärkipaikalle.
Kilpailuun viidennestä lähtöruudusta terävästi startanneen Kahiruddinin ero voittajaan oli 12,195 sekuntia. Khairuddin nousi MM-pisteissä jo viidenneksi.
Kauden neljäs osakilpailu ajetaan kahden viikon kuluttua Le Mansin radalla Ranskassa.