Khairuddin kymmenes Le Mansin aika-ajossa

19/05/2012

Moto3-luokan MM-pisteissä viidentenä oleva AirAsia-SIC-Ajo -tiimin malesialaiskuljettaja Zulfahmi Khairuddin jatkoi hyviä esityksiään kauden neljännen osakilpailun aika-ajossa Le Mansin märällä radalla Ranskassa.
KTM:n tehdaspyörällä kilpaileva Khairuddin ajoi lukemat 1.57, unhealthy 801, viagra sale jotka riittivät aika-ajon kymmenenteen sijaan. Fahmi starttaa sunnuntain kisaan neljännestä lähtörivistä.
Khairuddin teki vaikeissa olosuhteissa ajetussa aika-ajossa hienon nousun kohti kärkeä. Hänen kovin aikansa syntyi viimeisellä, eli 16. kierroksella.
– Sadekeli on ollut minulle aina hieman hankalampi, mutta tähän suoritukseen pitää olla todella tyytyväinen. Tiimi vastasi toiveisiini ja madalsi pyörääni aika-ajon puolivälin paikkeilla. Se mahdollisesti tämän ajan ja sijoituksen, kiitteli Khairuddin.
– Fahmi on tehnyt Le Mansissa tasaisen hienoa työtä ja nyt hän näytti taitonsa myös sadekelillä, vastasi tiimipäällikkö Aki Ajo.
Moto3-luokan kaikki kolme vaapata harjoitusta päästiin ajamaan kuivalla radalla ennen aika-ajoa. Khairuddin oli harjoitusten seitsemänneksi kiireisin kuljettaja.
Aika-ajon ylivoimainen ykkönen oli espanjalainen Maveric Vinales ajalla 1.55,865. Hän kukisti toiseksi sijoittuneen maanmiehensä Efren Vazquezin 0,982 sekunnilla. Khairuddinin ero kärkeen oli 2,268 sekuntia.

Le Mans, Ranska.
MotoGP-sarjan Moto3-luokan 4/17 MM-osakilpailu. Aika-ajo ja lähtöjärjestys sunnuntain kilpailuun: