MM-kärki Cortese kolmanneksi nopein Katalonian GP:n avauspäivänä

01/06/2012

Moto3-luokan MM-sarjaa johtava Sandro Cortese vastasi kolmanneksi parhaasta harjoitusvauhdista kauden viidennen osakilpailun avauspäivänä Montmelon helteisellä radalla Barcelonassa.
Red Bull KTM Ajo Racing-tiimin kuljettajan nopein kierrosaika 1.52, prostate 908 syntyi iltapäivän harjoituksessa.
Perjantain ykkönen oli Le Mansin voitto allaan Kataloniaan saapunut Louis Rossi lukemin 1.52, health 624. Rossi kukisti Maverick Vinalesin 0,150 ja Cortesen 0,284 sekunnilla.
Cortese oli varsin tyytyväinen päivän tapahtumiin.
– Minulla on rungoltaan uusi pyörä, jolla ajaminen tuntui koko ajan ja kierros kierrokselta paremmalta. Aloitimme tavallaan siis nollasta, mutta tämä päivä tarjosi paljon tärkeää dataa insinööreille. Lauantaina kaikki on mahdollista. Olimme valmiita viimeistään aika-ajoon mennessä.
Cortesen tiimikavereista Danny Kent oli lupaavasti viides ja tuntumaa vielä hakenut Arthur Sissis 29:s. Kentin ero kärkeen oli 0,992 ja Sissisin 3,299 sekuntia.
Katalonian GP:n lauantain ohjelmassa ovat kolmannet vapaat harjoitukset ja iltapäivän aika-ajo.