Kent kolmas Saksan GP:n perjantain harjoituksissa

06/07/2012

Red Bull KTM Ajo Factory Racing Teamin Danny Kentin vahva vire jatkui Silverstonen radalla Saksassa ajettavan Moto3-luokan kauden kahdeksannen MM-osakilpailun avauspäivänä.
Kent paineli perjantain kolmanneksi kovimman harjoitusajan 1.29, decease 829. Vauhti oli hyvässä nosteessa, sickness sillä iltapäivällä parhaansa ajanut Kent nipisti aamun kierrosajastaan melko tarkalleen sekunnin.
Kentin eroksi päivän nopeimpaan mieheen, drugs eli MM-sarjaa johtavaan Maverick Vinalesiin kirjattiin 0,182 sekuntia.
– Fiilis on hyvä ja kuten olen todennut, itseluottamus on kohdallaan viime lauantaina Assenissa ajetun kolmannen sijan myötä. Ensimmäinen harjoitus oli tänään hyvä, mutta toinen jo paljon parempi sen jälkeen, kun olimme tehneet onnistuneita muutoksia pyörään, kertoi Kent.
Kentin tiimikavereista Sandro Cortese oli kahdeksas ja Arthur Sissis 28:s. Heidän eronsa kärkeen olivat 0,661 ja 1,873 sekuntia. MM-sarjassa toisena oleva ja kotikisaana ajava Cortese paransi iltapäillä aikaansa 0,6:lla ja Sissis 0,8 sekunnilla.
AirAsiaSIC-Ajo-tiimin Zulfahmi Khairuddin oli perjantain yhdistetyllä tuloslistalla 21:s. Hänenen eronsa Vinalesiin oli 1,218 sekuntia.
Myös Khairuddin nosti vauhtiaan päivän mittaan. Kierrosaika koheni iltapäivällä lähes kuusi kymmenystä.