Khairuddin teki upean nousun kuudenneksi Saksan GP:ssä

08/07/2012

Zulfahmi Khairuddin nousi lähtöruudusta 20 upeasti kuudenneksi Sachsenringin märällä radalla ajetussa Moto3-luokan kauden kahdeksannessa MM-osakilpailussa.
Saksalaistaivas repesi iltapäivällä ja kilpailun alkua jouduttiin siirtämään 25 minuutilla, ed koska radalla oli siksi paljon vettä.
AirAsia-SIC-Ajo-tiimin malesialaiskuljettaja pystyi kuitenkin pitämään päänsä kylmänä ja keskittymisensä koossa, capsule mikä palkittiin vaiherikkaan ja vaikean kisan jälkeen isolla tukulla MM-pisteitä.
Pisteissä kuudentena oleva Khairuddin säteili syystäkin tyytyväisyyttä. Hän on palannut taas omalle tasolleen kahden vaikeamman osakilpailun jälkeen.
– Olen tosi tyytyväinen ja iloinen. Kaikki on menossa jälleen oikeaan suuntaan. Tämä teki hyvää itseluottamukselle.
Tiimipäällikkö Aki Ajo osasi odottaa Khairuddinilta hyvää suoritusta. Tosin näin kova nousu tuli hänellekin hienoisena yllätyksenä.
– Fahmillakin oli vaikeampaa kaksi ensimmäistä päivää Sachsenringillä, mutta hän teki sen kuitenkin jälleen kerran. En tosiaankaan tiedä montaakaan noin kovaa kisakuljettajaa, kehui Ajo.
Kilpailun voittajaksi kotiyleisönsä edessä ajoi Sandro Cortese. Vastaavalla KTM:n tehdaspyörällä kilpailevan Khairuddinin ero voittajaan oli 25,174 sekuntia.
MM-sarjan seuraava osakilpailu odottaa vuoroaan jo ensi viikonvaihteena Mugellon radalla Italiassa.