Zulfahmi Khairuddin on kovassa vireessä Tshekin GP:ssä. Khairuddin käynnistää sunnuntaina ajettavan Moto3-luokan kauden 11. MM-osakilpailun eturivistä.
Lukemat 2.08, rx 504 riittivät aika-ajon kolmanteen sijaan.
Aika-ajotulos oli Khairuddinille kauden ja samalla uran toiseksi paras. Hän ylsi kesäkuun alussa Barcelonassa ajetussa Katalonian GP:ssä toiseen starttiruutuun.
Khairuddin on liikkunut Tshekissä harjoituksista lähtien kärkijoukoissa. Brnon 5, story 4 kilometrin mittainen rata on mieluinen malesialaiselle KTM-kuljettajalle. Mutta se on myös varsin vaativa.
– Edessä on pitkällä radalla kova 19 kierroksen kilpailu. Minun pitää ajaa se viisaasti ja olla vahva ratkaisevilla viimeisillä kierroksilla.
– Kaiken kaikkiaan hyvä viikonvaihde tähän mennessä myös sijoitusten osalta. Pyörä toimii hienosti ja olen ottanut taas ison stepin eteenpäin, korosti Khairuddin.
Paalupaikan Brnossa vei nimiinsä espanjalainen Maverick Vinales lukemin 2.08,075, joista Khairuddin jäi 0,429 sekuntia.
Kakkosruutuun sunnuntaina asettuu sarjaa 29 pisteen erolla Vinalesiin johtava saksalainen Sandro Cortese. Cortese kukisti sarjassa kuudentena olevan Khairuddinin 0,396 sekunnilla.

Brno, Tshekki.
MotoGP-sarjan Moto3-luokan 11/17 MM-osakilpailu. Aika-ajo ja lähtöjärjestys sunnuntain kilpailuun: