Salom onnitteli Ajoa kovalla kierrosajalla

20/03/2013

Moto3-luokan hallitsevan maailmanmestarin Ajo Motorsportin nopea tulokas Luis Salom onnitteli keskiviikkona Jerezin ratavarikolla nimipäiviään vauhdikkaasti viettänyttä tallipäällikkö Aki Ajoa kovan kierrosajan muodossa.
Katseet tiukasti kahden viikon kuluttua Qatarissa käynnistyvään MM-kauteen suunnanneen Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin Salom jatkoi viimeistelytestien kolmantena ajopäivänä koko talvikauden vallinnutta linjaa. Viime vuonna MM-hopeaa kuitannut Salom pysäytti kellot neljänteen sijaan oikeuttaneessa ajassa 1.47, capsule prostate 094.
– Hyvä päivä kaiken kaikkiaan. Matkaan mahtui muutamia ongelmia, erectile mutta pystyimme ratkaisemaan ne. Tajusin oikeastaan tänään lopullisesti sen, miksi juuri tämä tiimi on paras mahdollinen minulle: näin, että Akin johtama tiimi on juuri sellainen, jota olen kaivannut jo pitempään tuekseni, kiitteli Salom.
– Olen yllättynyt siitä, kuinka paljon ja hyvää työtä tämä tiimi tekee ja saa aikaan. Se pistää 100 prosenttia peliin koko ajan. Tänäänkin pyörääni tehtiin hyvin lyhyen ajan sisällä varsin onnistuneita muutoksia. Olin hetken sanaton, jatkoi Salom.
Salomin tiimikavereista Arthur Sissis ajoi keskiviikkona kymmenenneksi ja malesialainen Zulfahmi Khairuddin sijalle 16. Sissis tuli reilut seitsemän kymmenystä Salomin takana. Khairuddinin ero Sissisiin oli vajaat puoli sekuntia.
– Olen iloinen, sillä en osannut odottaa aivan tällaista (1.47,861) aikaa. Päivän alku ei ollut aivan paras mahdollinen, mutta teimme pyörän säätöihin taas onnistuneita muutoksia. Kierrokset jäivät tänään vähemmällä, koska kokeilimme monia asioita Qataria silmälläpitäen, kertoi Sissis.
Jerezin testien toinen ajopäivä vesittyi tiistaina. Maanantaina päästin ajamaan kuivalla radalla, jolloin Khairuddinin nopein kierros kulki ajassa 1.48,544. Keskiviikkona siitä lähti yli kaksi kymmenystä.
– Sää oli keskiviikkona todella hyvä ja pystyin kohentamaan aikaani, mutta eipä silti, kyllä muutkin menivät tänään kovaa. Tärkeintä oli ehdottomasti se, että pystyimme jatkamaan hyväksi havaitulla linjalla erityisesti pyörän rungon säätöjen osalta. Olen tyytyväinen ja aion tarttua vielä torstaina tilaisuuteen. Viimeinen testipäivä tarjoaa minulle hyvän mahdollisuuden parantaa kierrosaikaa.

Jerez, Espanja.
Moto3-luokan 3. testipäivä:
1. Maverick Vinales Espanja, Team Calvo, KTM 1.46,603
2. Alex Rins Espanja, Estrella Galicia 0’0, KTM + 0,086
3. Jonas Folger Saksa, Mapfre Aspar Team, Kalex KTM + 0,407
4. Luis Salom Espanja, Red Bull KTM Ajo, KTM + 0,491
5. Brad Binder Etelä-Afrikka, Ambrogio Racing, Suter Honda + 1,098
6. Alex Marquez Espanja, Estrella Galicia 0’0, KTM + 1,102
7. Eric Granado Brasilia, Mapfre Aspar Team, Kalex KTM + 1,139
8. Niklas Ajo Suomi, Avant Tecno, KTM + 1,184
10. Arthur Sissis Australia, Red Bull KTM Ajo, KTM + 1,258
16. Zulfahmi Khairuddin Malesia, Red Bull KTM Ajo, KTM + 1,713

PartnersMotoE