Karel Hanika kaudella 2014 Red Bull KTM Ajo-tiimiin

24/09/2013

Maailman lupaavimpiin ratamoottoripyöräilijöihin lukeutuva tshekkikuljettaja Karel Hanika, shop 17, viagra 60mg liittyy ensi kaudella Aki Ajon johtaman Red Bull KTM-tehdastiimin riveihin Moto3-luokan MM-sarjassa.
Toisen polven ratamoottoripyöräilijä Hanika on antanut vahvat näytöt vauhdistaan ja taidoistaan MotoGP-sarjan yhteydessä ajettavassa Red Bull Rookies Cupissa.
Meneillään olevan kauden 12 ensimmäisestä osakilpailusta kuusi voittanut Hanika varmisti arvostetun cupin mestaruuden sen kolmanneksi viimeisessä osakilpailussa vajaat kaksi viikkoa sitten Misanon radalla San Marinossa. Viime vuonna Hanika sijoittui cupissa kolmanneksi.
Hanika on kolmas, rx Red Bull Rookies Cupin kautta Ajon tiimiin ja MM-sarjaan jalostuva kuljettaja. Hanikaa ovat edeltäneet britti Danny Kent kaudella 2011 ja australialainen Arthur Sissis seuraavana vuonna.
– Olemme hyvin iloisia Karelin noususta MM-sarjaan Red Bull KTM Ajo-tiimissä. Hän on erittäin lahjakas nuori kuljettaja, joka on ajanut mahtavia kisoja Red Bull Rookies Cupissa niin tänä kuin viime kaudellakin. Karel seuraa meillä Kentin ja Sissisin jalanjälkiä, sanoo Ajo.
Tallipäällikkönä kolme maailmanmestaruutta saavuttanut Ajo on nostanut vuosien saatossa monia nuoria kuljettajia terävimmälle huipulle.
– Red Bull KTM Ajo-tiimille on kunnia tuoda MM-sarjaan näitä nuoria kuljettajia, joilla on kova halu tehdä töitä ja ammentaa oppia. Tiedän, että Karel on erittäin motivoitunut ja se on tärkeintä, Ajo alleviivaa.
Hanika on luonnollisesti innoissaan sopimuksesta.
– Siirtyminen Moto3-luokan MM-sarjaan Red Bull KTM Ajo-tiimissä merkitsee minulle unelman täyttymistä. Mielestäni tiimi on luokan paras, joten tämä on minulle täydellinen mahdollisuus. Minun pitää nyt hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla saamani ainutlaatuinen tilaisuus, painottaa Brnosta kotoisin oleva Hanika.
Hanikalle, kuten muillekin tulokaskuljettajille ensimmäinen kausi MM-sarjassa merkitsee monelta osin oppivuotta.
– En halua asettaa itselleni mitään tulostavoitteita ensimmäiselle MM-kaudelleni. Se on liian aikaista, mutta tietenkin haluan menestyä niin hyvin kuin suinkin mahdollista. Odotan jo malttamattomana ensimmäisiä testijaksoja uuden tiimini kanssa. Fiilis ensi kauden osalta ei voisi olla parempi, iloitsee Hanika.
Red Bull KTM Ajo-tiimi voitti viime vuonna Moto3-luokan historian ensimmäisen maailmanmestaruuden. Tiimi on jälleen vahvasti mukana mestaruustaistelussa, kun kaudesta on ajamatta viisi osakilpailua. Espanjalaiskuljettaja Luis Salom johtaa sarjaa 19 pisteellä lähdettäessä tulevana viikonvaihteena Aragonin radalla Espanjassa ajettavaan osakilpailuun.
– Keskitymme nyt täysillä taisteluun maailmanmestaruudesta, tähdentää sopimusneuvottelut onnistuneeseen päätökseen saanut Ajo.
Hanika on Red Bull KTM Ajo-tiimin toinen uusi kuljettaja kaudelle 2014. Ajo solmi San Marinon GP:n aikoihin vuoden kattavan sopimuksen australialaiskuljettaja Jack Millerin, 18, kanssa.

PartnersMotoE