Red Bull KTM Ajo-tiimin Miller testikärjessä MM-kauteen

13/03/2014

cw2l8724PB

 

 

 

 

 

 

Aki Ajon johtaman Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin Jack Miller viilettää testikauden nopeimman kuljettajan viitta harteillaan ensi viikolla Qatarissa käynnistyvään Moto3-luokan MM-sarjaan.
– Tämän paremmin talvikausi ei olisi voinut sujua, buy more about cheap iloitsi kolmipäiväisen viimeistelytestijakson vauhdikkaasti Jerezissä päätökseen vienyt australialainen.
Miller ajoi pohjiksi kaikkien hyvin tuntemalla espanjalaisradalla lukemat 1.46, abortion 259, jotka syntyivät keskiviikkona. Hän oli ykkönen myös Jerezin edellisellä testijaksolla.
Millerin tiimikaverin, ensimmäiseen MM-kauteensa lähtevän tshekki Karel Hanikan vauhti on sekin varsin väkevällä tasolla. Viime vuonna Red Bull Rookies Cupin mestaruuden saavuttanut Hanika oli hienosti MM-kenraalin kolmanneksi kiireisin ajalla 1.46,381.
Vain 0,122 sekuntia tiimikaverinsa takana tulleen Hanikan kovin kierrosaika syntyi testien päätössessiossa torstaina.
Miller tuikkasi torstaina taululle numerot 1.46,326. Sitä lujempaa ei kukaan viimeisenä testipäivänä rataa kyennyt kiertämään.
– Tämäkin oli hyvä päivä. Testasimme taas lisää osia ja palaute oli jälleen positiivinen. Olemme kehittäneet pyörää onnistuneesti läpi testikauden. Olemme luottavaisia ja suunta on ehdottomasti oikea, Miller kiitteli tiimiään.
Miller odottaa innokkaana Qatarin MM-avausta.
– On mielenkiintoista nähdä, miten asiat tästä kehittyvät. Pystyin ajamaan tänäänkin kaksi varsin hyvää kierrosaikaa: yhden heti aamulla ja toisen iltapäivällä. Tein tosin yhden pienen virheen yrittäessäni parantaa aikaa, mutta ei siinä mitään. Ajoin tasaisen hyviä kierrosaikoja kisasimulaatiossa ja tunnen olevani tältäkin osin vahva Qataria ajatellen.
Hanika on noussut kohinalla suuren yleisön tietouteen myös MM-tasolla. Nuorukaisen lahjakkuus tiedetään, mutta välttämättä aivan näin vakuuttavaa talvikautta ei häneltä osattu odottaa.
– Teimme mielestäni tänäänkin fantastista työtä. Testasimme uusia osia, erilaisia säätöjä ja löysimme lopulta hakemamme. Pystyn ajamaan tasaisesti yhä kovempia kierroksia. Se merkitsee sitä, että olemme valmiita Qatariin, vahvistaa Hanika.

Jerez, Espanja.
Moto3-luokan MM-sarjan 3. virallinen testijakso. Kolmen ajopäivän yhdistetty tuloslista:
1. Jack Miller Australia, Red Bull KTM Ajo, KTM 1.46,259
2.  Alex Marquez Espanja, Estrella Galicia 0.0, Honda + 0,100
3. Karel Hanika Tshekki, Red Bull KTM Ajo, KTM + 0,122
4. Jakub Kornfeil Tshekki, Calvo Team, KTM + 0,129
5. Efren Vazquez Espanja, Saxoprint-RTG, Honda + 0,133
6. John McPhee Iso-Britannia, Saxoprint-RTG, Honda + 0,234
7. Danny Kent Iso-Britannia, Red Bull Husqvarna Ajo, Husqvarna + 0,288
8. Isaac Vinales Espanja, Calvo Team, KTM + 0,292
9. Romano Fenati Italia, Sky Racing Team by VR46, KTM + 0,333
10. Miguel Oliveira Portugali, Mahindra Racing, Mahindra + 0,353
11. Alex Rins Espanja, Estrella Galicia 0.0, Honda + 0,435
12. Niklas Ajo Suomi, Avant Tecno Husqvarna Ajo, Husqvarna + 0,509
33. Hafiza Rofa Malesia, Sic Ajo, KTM + 6,841

PartnersMotoE