Jack Miller Red Bull KTM Ajo-tiimin kaudella 2014

13/09/2013

Australialaiskuljettaja Jack Miller kilpailee kaudella 2014 Red Bull KTM Ajo-tehdastiimin riveissä Moto3-luokan MM-sarjassa. Millerin sopimus vahvistettiin San Marinon GP:n yhteydessä Misanossa.
Miller, diagnosis 18, medical debytoi MM-sarjassa vuonna 2011 ja hän on tehnyt lopullisen läpimurtonsa meneillään olevalla kaudella. Miller on 11 osakilpailun jälkeen MM-pisteissä seitsemäntenä.
– Keskitymme tiukasti tähän kauteen, mutta tässä vaiheessa valmistellaan samalla myös ensi vuotta. Olen erittäin tyytyväinen Millerin kanssa solmittuun sopimukseen. Kaikki ovat nähneet, että hän on sarjan yksi suurimmista lahjakkuuksista. Olemme ylpeitä, että Jack on ensi kaudella yksi Red Bull KTM Ajo-tiimin kuljettajista, toteaa tallipäällikkö Aki Ajo.
Miller säteilee hänkin tyytyväisyyttä.
– Olen erittäinen iloinen tähän sopimukseen. Red Bull KTM Ajo on mielestäni Moto3-luokan paras tiimi. Minulle tarjoutuu tilaisuus taistella ensi kaudella maailmanmestaruudesta. Odotan jo malttamattomana yhteistyön käynnistymistä.

PartnersMotoE